BLAST GOLD ÉS PONTOK ARÁNYA

A Blast weboldalán a „pontok-arany aránya” jelentősen megváltozott: a korábbi 36 000x-ről 107 000x-re nőtt. Ez az új arány már értelmesebbnek tűnik az előzőnél.
Amit megéri még csinálni abszolút az a D1! Legnagyobb megtérülési aránya van és óriási allokációt osztott már eddig is ki. Ne felejtsétek el, hogy még jön az epoch 3-4-5. Itt tudtok csatlakozni.
Itt az affilion Gang csoport nevű csoportom megtalálható, ami kb 400 dolláros áron megvásárolható és el is lehet kezdeni gyűjteni a gemeket, amiből lesz majd a Blast gold allokáció, amiből pedig majd maga a Blast airdropjának egy része.
Megtalálható egy kisebb csoportom is a Mogyoró Klub, ami 200 dollár alatt megvásárolható.

Összegzés a Blast Gold és Pontok alapján:

A jelenlegi arány alapján és a becsült 6 dolláros aranyár mellett, 1 000 000 pont körülbelül 56 dollárt ér, ha 12x-es szorzóval rendelkezel.

Figyelem: Az információim korlátozottak, és az arany becsült ára gyakran változik.

Az értékelés a következőkre támaszkodik:

– a következő hónapban 80%-os aranynövekedésre,

– a bevezetéskor 10 milliárd dolláros teljes piaci értékre,

– az induláskor a kínálat 6%-ának arany formájában történő megjelenésére.

Pontosabb információk:

1. A pontok a tőkét jutalmazzák a Blaston, míg az arany az aktivitást (projektekkel/dappokkal való interakciót).

2. A pontszerzés egyszerű: minél több pénzed van a Blaston és minél hosszabb ideig, annál több pontot kapsz.

3. A pontok a Blast-farmer légiszállításának felét kapják, amit körülbelül a teljes kínálat 6%-ának becsülök.

4. A szorzók bonyolítják a matematikát, de nem túl relevánsak.

5. A szorzók célja, hogy a Blast arra ösztönözzön, hogy kipróbáld azt, amit ők szeretnének.

6. Miért nem relevánsak? Mert utólagosak és nagyon könnyű őket megszerezni, így mindenki megkapja az összes szorzót.

7. Tehát a szorzóknak semmi hatásuk? Nos, a szorzók alaposan felhígítják azoknak a pontjait, akik egyáltalán nem figyelnek oda, és 96%-át átirányítják másoknak. Feltételezem, hogy ez a csoport kicsi lesz.

8. A saját tárcám arany-pont aránya alapján úgy érzem, hogy a most bevezetett 107 000x arány megfelelő. Ez körülbelül 56 dollárt eredményez 1 000 000 pont esetén.

9. Két ismeretlen tényező: A) a megadott arány figyelembe veszi-e a jelenlegi szorzóinkat (szerintem igen), B) előretekint-e az arany és pontok inflációjára, mivel az arany gyorsabban inflálódik, mint a pontok (szerintem igen, de nem vagyok biztos).

10. Nincsenek kontrolljuk az ETH/USDB híd használatán, így a pontos számítás lehetetlen, még ha az arany és pontok inflációját, valamint a szorzókat is beállították.

11. Csökkentette ez az arányváltás a pontjaim értékét? Nem. Csak a számítások igazodtak a valósághoz. Az egyetlen dolog, ami technikusan csökkentheti a pontjaid értékét, az a sok ETH/USDB híd használata a Blast felé, vagy ha nem veszed igénybe a szorzókat. Elérhető már az új szorzó is a BLAST-on ami nem más mint a GAMBLEFI.
Ehhez nincs más dolgot mint mostantól 1x használni mondjuk a YOLO Games-t.